Jag har en kompis som har en egen firma

April 2, 2012

Jag har en kompis som har en egen firma och tjänar pengar på trafikstyrning, han har massor med sidor med annonser på och tjänar pengar varje gång någon klickar på annonserna på någon av dessa sidor. Han tjänar visst ganska mycket pengar på det och det är ju en passiv inkomstkälla så han kan ta det ganska lugnt framöver om han vill. Men han jobbar mer en någonsin och har berättat att han ska starta ett företag som erbjuder seo hosting och han försökte förklara vad det betyder eller vad tjänsten innebar och jag låtsades förstå men om jag sa vara ärlig så fattade jag noll. Det vore verkligen skönt att tjäna så mycket pengar och slippa gå till jobbet när man inte har lust. Man kanske ska försöka göra några hemsidor som man lägger upp annonser på, det låter ju inte så svårt att göra, vem vet, jag kanske kan tjäna jätte mycket på mina sidor.

Leave a Reply