Konst till kontoret

April 19, 2012

Jag har blivit lite sugen på att skaffa en del konst, framförallt till mitt kontor som är så sterilt nu att jag har svårt att få någon ordentlig arbetsro. Alltså det är så illa att jag ibland vänder mig för att säkerställa att jag inte är iakttagen av ett gäng forskare som håller på med någon form av experiment rörande mänskligt beteende. Det känns helt enkelt som en labb, vilket inte håller länge till. Det är ju mitt kontor och jag som ska jobba i det. Därför har jag bestämt mig för att redan idag kolla in några schyssta konstauktioner på nätet och kolla om jag inte kan hitta lite trevliga grejer att hänga på väggarna. Utöver det tänker jag fixa lite trevliga persiska mattor (det skulle funka med trasmattor också till och med, vad som helst är en förbättring) och även byta ut mitt vita, kliniska skrivbord mot något roligt som känns mer levande och så.

Leave a Reply