Att jobba som läkare är nog inget för mig

May 16, 2012

Jag vet inte riktigt hur det skulle kännas att jobba som läkare man får väl stå med en hjärtstartare i handen och återuppliva en massa folk hela dagarna och jag vet inte riktigt om det är något för mig om jag ska vara helt ärlig även om man får väldigt bra betalt men pengar är ju inte allt här i världen men samtidigt så finns det säkerligen ett yrke som passar mig och som ger bra betalt också och det är precis det som jag är ute efter men det är ju inte så lätt att veta vad man vill jobba med i framtiden tycker jag men det är nog dags att börja fundera på det nu känner jag. Det är inte så lätt att veta vad man vill jobba med och det är ju något som jag gärna hade velat få lite insikt om i skolan men det fick man ju inte direkt och det tycker jag är lite dumt.

Leave a Reply