Överraskande bra affärer

June 13, 2012

Jag har nu på kort tid gjort en hel del överraskande bra affärer med ett företag som heter Stureguld som sysslar med guld. Mycket bra affärer med tanke på det milt suspekta namnet och allt. Eller det kanske inte är något större fel på namnet egentligen, det bara är så att jag får lite obehagliga vibbar av någon i princip outgrundlig anledning. Men det kanske går över så småningom, man kan ju alltid hoppas det vore ju så mycket enklare så. Kanske borde jag liksom börja om helt från början och befria mig från mina förutfattade meningar som i mångt och mycket stjälper mer än de hjälper. Eller hur så måste det ju vara. Jag är nog heller inte ensam om att släpa runt på en massa onödigt tankebaggage som hindrar mig från att se verkligheten så som den egentligen är. Men har jag alltså en chans att förändra detta, i grunden, och skapa något nytt. Vore dumt att försitta denna möjlighet.

Leave a Reply